Korte enquête voor zorgprofessionals over tekorten salbutamol

Geplaatst op: april 11, 2024

De voorraden salbutamol blijven afnemen en dit baart ons zorgen. Om de impact en de gevolgen van deze tekorten grondig te begrijpen, houdt de Long Alliantie Nederland (LAN) nauwlettend toezicht.

Zorgprofessionals spelen  een cruciale rol in dit proces. Ervaringen en inzichten uit het veld zijn van onschatbare waarde voor ons. Daarom nodigen wij zorgprofessionals uit om  perspectieven te delen door deel te nemen aan een korte enquête. Het invullen van deze enquête, bestaande uit slechts 5 vragen, zal minder dan een minuut van je tijd in beslag nemen.

Link naar de enquête: https://redcap.umcg.nl/redcap/surveys/?s=R494TJJJMA89RFW3

Wij waarderen uw tijd en inzet ten zeerste en danken je bij voorbaat voor uw waardevolle input. Jullie medewerking is van cruciaal belang voor het maken van beleid om tekorten in de toekomst te kunnen voorkomen.

Ben je patiënt en loop je tegen problemen aan bij het verkrijgen van je longmedicijnen? Overleg dan met je arts en/of apotheker over mogelijke alternatieven. We horen uiteraard ook graag van jou. Meld je probleem bij het Meldpunt van Longfonds: https://www.longfonds.nl/meldpunt-longzorg