Steun de Long Alliantie Nederland

De Long Alliantie Nederland heeft als doel het verbeteren van preventie en zorg voor de één miljoen mensen met longziekten in Nederland. Wij willen dat mensen geen longziekten krijgen. Mensen die al een longziekte hebben, moeten zo goed mogelijk geholpen worden. De Long Alliantie Nederland is voor een belangrijk deel afhankelijk van donaties en subsidies.

U kunt de Long Alliantie Nederland steunen door geld te doneren. Uw donatie wordt zeer gewaardeerd en gebruikt voor:

- Het verbeteren en uitbreiden van de website www.inhalatorgebruik.nl
- Het verbeteren van de zorg, zodat mensen met longziekten niet (steeds opnieuw) in het ziekenhuis moeten worden opgenomen met longaanvallen;
- Het voorkomen dat mensen op het werk een longziekte oplopen, zoals astma, COPD of longkanker;

- Het verbeteren van de zorg voor mensen die zowel COPD als hartfalen hebben.

Uw bijdrage wordt besteed aan (wetenschappelijk) onderzoek, zorgverbetering, landelijke implementatie van zorgverbetering. U kunt een bijdrage doneren op bankrekening: NL17 TRIO 0390 2279 19  ten name van de Long Alliantie Nederland in Amersfoort.

De Long Alliantie Nederland is door de Belastingdienst aangemerkt als een “Algemeen Nut Beogende Instelling”. De LAN maakt geen winst te en is niet commercieel. Alle activiteiten van de LAN zijn gericht op het bereiken van betere preventie en zorg voor mensen met longziekten. Alvast hartelijk dank voor uw donatie!

 

ANBI.png